piątek, 6 maja 2016

Sałatka z szynki, sera i warzyw


Czas przygotowania: 15 min    poziom: łatwy     porcji: -

Składniki:
  1. słoik selera naciowego
  2. 400 g szynki konserwowej
  3. 250 g sera żółtego w kostce
  4. puszka czerwonej fasoli
  5. puszka kukurydzy
  6. 400 g pora (tylko biała część)
  7. majonez, sól, pieprz do smaku
1. Szynkę konserwową i ser żółty kroimy na drobną kostkę.
2. Fasolę, kukurydzę i seler odcedzamy.
3. Do miski przekładamy kukurydzę, fasolę, seler, szynkę i ser. Dokładnie mieszamy.
4. Dodajemy majonez, sól i pieprz do smaku.

Smacznego.


Przepis bierze udział w konkursie Grilluj z Almą

GRILL PIKNIK Menu

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz